Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Abonimi Digitalb nëpërmjet internetit

EasyPay prezanton për herë të parë në Shqipëri, për të gjithë klientët e EASYPAY, RIMBUSHJE TË ABONIMIT NË DIGITALB NËPËRMJET INTERNETIT, duke eliminuar dërgimin e SMS me detajet tuaja drejt Digitalb-it. Nëse keni blerë një kartë rimbushëse (në një ndër mënyrat e blerjes), hyni në faqen e easypay.al / Shërbime / Abonime Digitalb Online. Zgjidhni mënyrën që dëshironi të paguani dhe vendosni numrin e kartës suaj SMART e kodin gervishtës të paketës së blerë. Për të kryer këtë rimbushje, mjafton të keni Internet në kompjuterin ose celularin tuaj.

10 Maj, 2011
×
sqShqip