Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

ALBtelecom bills

Albtelecom become part of our close partners. Now all customers can pay via EasyPay all ALBtelecom offers services: TV, Landline and Internet.

Service is provided in all EasyPay  point of sales, located throughout the country.

Soon the service will be provided in the application to all our customers.

11 Nëntor, 2016
×
sqShqip