Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Aplikacioni EasyPay në Android

EasyPay lançon shërbimin më të ri për pagesën e gjobave nëpërmjet celularit tuaj Android. Paguani kudo dhe në çdo kohë. Mjafton të instaloni aplikacionin EasyPay në Google Play e të regjistroheni. Proçedura është e shpejtë dhe e thjeshtë. Përdoruesi mund të mbushë llogarinë e tij EasyPay nëpërmjet kartës bankare dhe mund të paguajë gjobat në kohë reale.

13 Shtator, 2014
×
sqShqip