Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Are you ready for the 8th edition of Turtle Fest?

We are pleased to present the 8th edition of Turtle Fest. You can book your tickets online on turtle-fest.com or at any EasyPay point of sale: bit.ly/epbileta

On July 26, 27, 28, we can’t wait to create new emotions and memories in Drimadhes, one of the best attractions of Albanian Riviera.

Even this time, a comprehensive music program has been prepared with some of the most representative artists of contemporary global scenes.

Tickets can be booked online at https://turtle-fest.com/  where there is information for the tickets’ price.

You can also get your Turtle Fest ticket through these options:

  • Pay directly through EasyPay button – You must have or create an active account at EasyPay. https://turtle-fest.com/
  • Via Visa / Mastercard – If you are a Visa / Mastercard cardholder, you can pay directly from your card. https://turtle-fest.com/
  • Through EasyPay agents’ network. Find your nearest agent: ly/epbileta

 

For more information visit: https://ticket.easypay.al/

21 Maj, 2019
×
sqShqip