Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Automatic Plus Recharges

EasyPay provides for all PLUS subscribers, automatic recharge with all amounts available so far in the market. All PLUS prepaid subscribers can go to EasyPay agents (their stores can be easily identified because they carry EasyPay logo), and can make automatic recharges to their air time. There is no need to get the recharge number and afterwards call #100#.

26 Maj, 2011
×
sqShqip