Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Bashkëpunimi më i ri i EasyPay me Hospitality and Tourism Academy

Ju prezantojmë me partnerin tonë më të ri Hospitality and Tourism Academy, e cila ofron kurse të formimit profesional, kurse online dhe trajnime e konsulencë për bizneset në fushën e Hoteleri Turizmit.

Hospitality and Tourism Academy është një qëndër profesionale e liçensuar nga Ministria e Mirëqënies Sociale dhe e Rinisë, për të rinj ambiciozë në fushën e Hoteleri Turizmit. Hospitality and Tourism Academy  trajnon dhe certifikon profesionistë në fushën e Hoteleri Turizmit, Menaxhim Eventesh dhe Travel & Tours (në profesione si: Barman, Kamarier, Recepsioniste, Hotelier, Menaxher, Host).

Për t’ju thjeshtësuar sa më shumë blerjen dhe për t’ju ofruar një pagesë të sigurtë, EasyPay gjendet sërisht pranë jush duke bashkëpunuar me Hospitality and Tourism Academy. Ju mund të paguani online nëpërmjet butonit EasyPay të gjitha biletat e trajnimeve në Hoteleri -Turizëm.

Për më shumë informacion rreth Hospitality and Tourism Academy dhe dataje të tjera lidhur me trajnimet mund ti gjeni në linkun: https://hat.al/

7 Nëntor, 2019
×
sqShqip