Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Best Entrepreneurs of 2013 in the Field of Information Technology

EasyPay gets shortlisted as one of three candidates for the award “Best Entrepreneurs of 2013 in the field of information technology”, Price organized for the first time in a business environment by the Ministry of Economic Development, Trade and Enterprise, under the auspices of The Prime Minister Mr. Edi Rama for the assessment of businesses with the best performance in various aspects.

26 Dhjetor, 2013
×
sqShqip