Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Buying With One Click

Monitor Magazine: Article “Buying with one click”, EasyPay innovation for the Albanian market.

 
Monitor weekly magazine in one of its articles “Buying with a Click” describes EasyPay as an innovation payment provider in the Albanian market. In this article is described not only the online payment methods that EasyPay already offers, but also mobile payments. Regarding to this, (mobile payments) is a type of technology that enables everyone to perform their purchases not only online, but everywhere they might be. This kind of technology gives EasyPay the opportunity to penetrate in the Albanian market. EasyPay’s mobile platform enables direct payments from the customer’s bank account if the banks make possible this kind of integration. Currently this service is not offered yet from banks, because an additional technological investment is required in this area. Monitor Magazine, among others, mentioned that EasyPay will also integrate online ticket for cinemas as one of the newest innovations in Albania … (For more read the 26th of December Monitor Magazine).

26 Dhjetor, 2011
×
sqShqip