Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Capital Invest guests at EasyPay HQ

https://www.facebook.com/easypay.al/photos/a.193764200715248.43930.169718156453186/1360080094083647/?type=3&permPage=1

 

On May 22nd, we hosted some friends from Capital Invest(Kosovo) at EasyPay.

Capital Invest, a financial institution that has been operating in Kosovo for quite some years now and offers services such as: Payments (utility bills), Money Transfer, and Exchange. As well as EasyPay, Capital Invest is an authorised partner of Ria fiancial.

Ria Money Transfer is one of the biggest international money transfer companies that strives to offer most simple, reliable and friendly money transfer service, covering over 150 countries and offering its service via more than 320.000 locations. In Albania, Kosovo and the region, Ria operates with the lowest commission rates!

 

EasyPay Ria Vector

22 Maj, 2017
×
sqShqip