Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

CEO of EasyPay, panel speaker as part of the Swiss Days

CEO of EasyPay, Linda Shomo, was invited to speak in the economic panel discussion on ‘Unlocking Business Potential in Albania’. This event was organized as part of the Swiss Days and the 25th anniversary of the Embassy of Switzerland in Albania and took place on Wednesday September 13.

Linda Shomo, CEO and Founder of EasyPay Albania, was part of the interesting panel alongside other Albanian and international speakers. She shared her entrepreneurship journey with EasyPay in Albania and gave valuable insights on the current business situation in the country. One of the highlights of the event, was the announcement of EasyPay as one of the TOP 3 winners in the European FinTech Awards 2017, in the category of financial inclusion.

10 Tetor, 2017
×
sqShqip