Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

CERTAMENTE Albania – Konferenca 1-rë e Neuromarketingut në Shqipëri

Aksent Business Consulting dhe kompania lider e Neuromarketingut ne Itali Ottosunove sjellin CERTAMENTE Albania – Konferenca 1-rë e Neuromarketingut në Shqipëri me fokus në botën e biznesit dhe komunikimit.

CERTAMENTE i ka fillimet e saj në Itali në vitin 2016 dhe që nga ajo kohë është kthyer në një nga ngjarjet më prestigjoze të kësaj kategorie në rajon. Këtë vit, CERTAMENTE do të hedhi hapat e saj të para në tokën Shqiptare, në një konferencë 1 ditore më datë 1 Nëntor që do të mbahet në ambjentet e Hotel Plaza në qytetin e Tiranës. Ky event synon të bashkojë ekspertë dhe kompani të ndryshme për të diskutuar efektet pozitive të qasjes së Neuromarketing-ut në botën e biznesit duke sjellë raste studimi, prova dhe zhvillimet e fundit në nivele kombëtare dhe ndërkombëtare.

A është CERTAMENTE për mua?

CERTAMENTE synon ata që duan të vërtetojnë efiçensën e aktiviteteve të tyre të komunikimit dhe marketingut, duke zgjeruar njohurinë e tyre rreth sjelljeve të klientëve të tyre aktual. Mundësitë  për networking do të jenë të dobishme për të kuptuar më mirë sesi të rigjallëroni dhe forconi biznesin tuaj. Gjatë kësaj konference një ditore do të kuptoni aspektet shqisore dhe emocionale jo të vetëdijshme të cilat ndikojnë në zgjedhjet e konsumatorit.

Bëhuni pjesë tani e CERTAMENTE Albania duke u regjistruar direkt online nëpërmjet opsioneve të më poshtme:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.
  • Të paguani me kartë Visa/Mastercard – Nëse jeni kartëmbajtës Visa/Mastercard, mund të paguani direkt nga karta juaj. ticket.easypay.al
1 Tetor, 2019
×
sqShqip