Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Championship Euro 2012

All Digitalb subscribers that have an active subscription (whichever it is) till the end of the European championship, except  the ones that have the base terrestrial and satellite subscription, or those that get a new subscription except from the base terrestrial and satellite subscription, will have the championship Euro 2012 at SuperSport and SuperSport HD, to watch for free.

4 Qershor, 2012
×
sqShqip