Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Çmimi, Gratë në Industrinë e Transferimit të Parave (IMTC)

Një risi në organizimet e IMTC!

Një mënyrë  e re për të  nxjerrë në dukje gratë në industrinë e transferimit të parave, u krijua  “Çmimi  për  Gratë në  Industrinë e Transferimit të Parave”, që jepen në konferencën e IMTC WORLD në Miami, e cila mbahet çdo nëntor. Kjo nuk është një garë, por një lloj nominimi për bashkëmoshatarë, duke theksuar gratë nga rajonet e botës, për të sjellë përpara emrat e tyre dhe historitë e tyre personale.

Në Evropë përmenden dhe janë nominuar tre gra që kanë krijuar një emër në industri.

  1. Catherine Wines, Drejtoresh & Bashkëthemeluese e WorldRemit.
  2. Linda Shomo, Themeluese dhe CEO e EasyPay në Shqipëri.
  3. Marcela Gonzalez, Drejtoresh dhe Menaxhuese e Ria’s për Mbretërinë e Bashkuar.

Kjo nuk ka për qëllim të promovohet në spektrin e një konkursi, por si një mënyrë për të sjellë përpara gratë që kontribuojnë në përparimin në industri dhe japin një shembull të udhëheqjes dhe punës së madhe. Për ne si EasyPay është një privilegj dhe një kënaqësi të përfaqësohemi denjësisht në këto evente nën emrin e CEO’s tonë Linda Shomo, e cila mbështet dhe promovon masivisht këto vlera e arritje.

IMTC është në thelb një forum i sektorit të transfertave të parave, remitancave dhe pagesave ndërkufitare, një forum i njerëzve të përfshirë në ofrimin e shërbimeve financiare, si : Operatorët e Transferimit të Parave (MTO), firmat e këmbimit valutor, bankat, operatorët e përfshirë në shërbime financiare (MMOs), si dhe një numër i madh institucionesh, fitimprurëse dhe jofitimprurëse, që ofrojnë shërbime përgjatë korridoreve të migrimit, njerëzve ose kompanive, personale ose tregtare , formale apo joformale.

Për këtë industri IMTC sjell studiuesit, konsulentët, politikanët, rregullatorët, aktivistët, por edhe ofruesit e shërbimeve apo produkteve që ndërthuren me shërbimet bazë të industrisë. Disa mund të ofrojnë shërbime financiare për të njëjtët përdorues, si dhe shkëmbime të huaja, komunikime, udhëtime, shërbime paketimi etj. Ofruesit e teknologjisë, auditorët, shërbimet këshilluese juridike dhe rregullatore, profesionistët e pajtueshmërisë janë gjithashtu të mirëpritur të ndajnë ekspertizën e tyre dhe kontribuojnë në forcimin e këtij komuniteti.

 

19 Nëntor, 2018
×
sqShqip