Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Daddy Yankee for the first time in Albania!

Daddy Yankee, the Boss of reggaetón is about to give you his first ever public performance in Albania, in Skanderbeg Square, Tirana, on July 27, 2018 at 19:00.

The center square of Tirana (Skanderbeg’s) is transformed for 1 evening into the “Daddy Yankee square”. Enjoy the uplifting latin sounds. Feel the love for music that makes you want to dance.

EasyPay in collaboration with MusicDeal, offer the sale of the tickets for the long-awaited concert at all EasyPay points.

Information for the tickets prices can be found on the official website of the event: https://events.musicdeal.com/events .

EasyPay provides the following ticket buying options:

  1. Buy the tickets with EasyPay online – You must have or create an active EasyPay account
  2. Buy the tickets at the nearest EasyPay location all over Albania. Find your nearest point in bit.ly/agjenteasypay

 

*By Megi Milo

19 Korrik, 2018
×
sqShqip