Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Digital Subscription through PayPal

EasyPay provided subscription to digital through PayPal. Wherever you may be, in Albania or abroad, if you have a PayPal account, you can purchase the Digitalb subscription as you wish, without the need of the scratch card that you usually buy in stores or at the Digitalb points of sales. Follow the instructions in EasyPay web page in order to choose the subscription you want to buy and press the ‘BUY NOW’ button. Afterwards, you are logged in at your PayPal account to finalize the payment. more…

15 Maj, 2011
×
sqShqip