Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

E RE: Pagesat e faturave të Ujësjellës Kanalizime Krujë me EasyPay

Dëshirojmë t’ju informojmë që nga dita e sotme EasyPay ofron shërbimin e pagesës së faturave të Ujësjellës Kanalizime Krujë.

Për herë të parë në Shqipëri, tashmë faturat e Ujësjellës Kanalizime Krujë mund t’i paguani direkt nga aplikacioni EasyPay në kohë reale, ose fizikisht në një nga pikat tona të shitjes!

Të gjithë qytetarët e Krujës kanë mundësinë, që faturat e Ujësjellës Kanalizime Krujë  t’i paguajnë pranë pikave tona të cilat ndodhen në të gjithë vendin.

Nuk ka më nevojë të prisni në rradhë! Pagesat mund t’i kryeni shpejtë dhe lehtë.

14 Tetor, 2019
×
sqShqip