Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Eagle Mobile is ON with EasyPay

Jun 3, 2016

We have great news for you. Eagle Mobile now is integrated with EasyPay platform so you can top up your Eagle prepaid account and activate offers in few minutes.

Very soon you will be able to pay your Eagle mobile bill for your postpaid account. We will keep you posted when this service will become available.

EasyPay Media Relations

3 Qershor, 2016
×
sqShqip