Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay becomes the first Albanian company nominated in the European FinTech Awards 2017!

EasyPay becomes the first Albanian company nominated in the European FinTech Awards 2017!

^2BF9613106B7557750D1014B20A128B102F67FF2CDA64B99CB^pimgpsh_fullsize_distr

The European FinTech Awards is the place where innovative and disruptive companies are awarded by a top-notch jury panel. This year, we have the chance to be one of the Top 100 FinTech Companies in Europe!

EasyPay will represent Albania in the category of financial inclusion, which is part of the Millennium Development Goals and EasyPay’s main focus given that about 60% of the Albanian population does not have access to banking.

European FinTech companies are nominated by stakeholders, users and experts.
The online voting starts on 1st of June and ends the 15th of August 2017.

Follow the link: bit.ly/VotoEasyPay to vote for EasyPay and represent Albania internationally in innovation! Together we can make it!

 

 

 

25 Korrik, 2017
×
sqShqip