Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay hosts Capital Invest

EasyPay - Capital meeting

On 22nd May EasyPay hosted Capital Invest in its new HQ, in Tirana.

Capital Invest  is a financial institution that has been operating in Kosovo for the last 6 years and enabling  utility bills payments, money exchange and money transfer service. Both EasyPay and Capital Invest share a mutual partner, Ria Money Transfer.

Ria  Money Transfer is one of the biggest international money transfer companies, operating in more than 150 countries with more than 320.000 locations worldwide. In Albania, Kosovo and the region, Ria offers the lowest commission rates!

EasyPay and Ria are exploring the potential areas of collaboration between the two companies.

 

23 Maj, 2017
×
sqShqip