Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay in the work fair organized by the European University of Tirana

For the second consecutive year EasyPay participates in the work fair organized by the European University of Tirana. Taking account that the previous collaborations have been productive in bringing students into the labor market, but in particular bringing them near the most innovative company on the market, EasyPay. In these two years our company took 5 UET students to become part of the staff.

panairi i punes

16 Maj, 2013
×
sqShqip