Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay invited from USAID in an Ireland Trade Mission “Doing Business with the Western Balkans”

USAID and Dublin Chamber of Commerce organized on, 6th of October 2016 the activity: “Doing Business with the Western Balkans”, Briefing on IT Opportunities and B2B meetings. The purpose of the event was to promote closer business ties between Ireland and the Western Balkans, and opportunities for collaboration in the IT sector.

More than 50 Irish and Northern Irish companies and 40 Western Balkans companies, were part of the event, and more than 100 B2B meetings were held throughout the day. South East Europe being one of the most dynamic and promising IT regions in the world, was one important topic which was presented at the event.

6 Tetor, 2016
×
sqShqip