Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay mbështet Edicionin e 8-të Infocom Albania

EasyPay edhe këtë vit mbështet aktivitetin Infocom Albania. Eventi pati rreth 600 të ftuar të cilët i përkisnin botës së biznesit, teknologjisë dhe inovacionit. Pjesëmarrësit përfaqësonin Institucione të rëndësishme si të sektorit publik ashtu edhe të atij privat. Eventi nisi me fjalimin e Ministres së inovacionit zj. Milena Harito duke u ndjekur më pas nga zv. Ministria e Inovacionit të Kosovës. Për të gjithë të pranishmit, edhe EasyPay ndau eksperiencën e tij si një aktor mjaft i rëndësishëm në tregun e pagesave. EasyPay u përfaqësua nga CEO, Znj. Linda Shomo, e cila tregoi për suksesin që kompania ka arritur që prej krijimit të saj. Surpriza apo veçantia që Edicioni i 8-të solli, ishte pjesëmarrja dhe fjalimi mbresëlënës që mbajti Ketan Makwana, këshilltari ekonomik i kryeministrit Britanik David Cameron.

IMG_4409

IMG_4732

IMG_4974

 

5 Prill, 2017
×
sqShqip