Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay Mbeshtet Studentët

EasyPay, si një kompani inovatore ishte e ftuar në aktivitetin “Akademia e Inovacionit”, në mbështetje të Projektit Paccino, zhvilluar në datat 01-04 Tetor 2015 në Sarandë! Në këtë aktivitet morën pjesë 50 studentë ekselentë të Universitetit të Tiranës.

2 Tetor, 2015
×
sqShqip