Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay merr pjesë në panairin e punës në Universitetin Europian të Tiranës

Për të dytin vit radhazi EasyPay merr pjesë në panairin e punës në Universitetin Europian të Tiranës. Duke marrë shkak nga bashkëpunime të mëparshme që kanë qenë frytdhënëse në afrimin e studentëve në tregun e punës, por në vecanti afrimin e tyre pranë kompanisë më inovative në treg siç është EasyPay. Në këto dy vite Easypay ka afruar 5 studentë të UET që janë bërë pjesë e stafit.

panairi i punes

16 Maj, 2013
×
sqShqip