Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

For the first time you can buy Turtle Fest tickets via EasyPay button online

For the first time ever, this year you can buy Turtle fest (https://www.facebook.com/events/1195985963839128/) tickets via EasyPay button online and our agents’ network in Tirana, Durres, Shkoder, Fier, Vlore, Sarande and Korce.

Turtle fest will hold its 6th edition in one the gems on south of Albania, while being established already as the biggest summer parties in Albania representing a new artistic and cultural fashion that is steadily developing into one of the favourites of enthusiastic and charming participants.

The most popular artists and Dj-s playing alternative music in Europe will be part of this amazing experience which brought together around 4500 music lovers last year.

19956977_777595485746926_813659753491563276_o

Via EasyPay button, everyone interested on attending the festival from Albania and everywhere in the world can buy the tickets online in this link:  http://turtle-fest.com/tickets/

 

13 Korrik, 2017
×
sqShqip