Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay në bashkëpunim me Digitalb

EasyPay në bashkëpunim me Digitalb hedh në treg shërbimin e ri të blerjes së abonimeve Digitalb nëpërmjet Paypal.

Oferta më E RE nga Digitalb! Digitalb ul çmimet, për një verë përherë të freskët! Në mënyrë që abonentët e rinj të Digitalb të përfitojnë nga oferta, duhet që karta e abonimit të aktivizohet patjetër ditën e blerjes.

31 Maj, 2011
×
sqShqip