Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay në revistën FinTech Coming of Age si një nga kompanitë më ‘hot’ në Europë

EasyPay është përmendur si një nga kompanitë më hot në sektorin FinTech në Europë, në revistën FinTech Coming of Age. Për të lexuar revistën, klikoni këtu.

11 Janar, 2018
×
sqShqip