Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

”Si do te paguajme ne 2020?” Infocom World Albania 8

infocom

Infocom Albania publikoi online per here te 5 revisten Infocom. Pjese e ketij publikimi ishte dhe shkrimi nga CEO EasyPay reth temes se pagesave digjitale me titull ”Si do te paguajme ne 2020”?

Artikulli eshte nje pasqyrim i shkruar i fjalimit te EasyPay gjate konferences vjetore te Infocom qe u organizua ne 5 Prill 2017 ne kryeqytet.

Ne fjalimin qe do te mund te degjoni ne videon me poshte, flitet per popullsine unbanked, finteks, banka online, pagesat nepermjet celularit, e-wallet konsumatorin dhe millenials.

Konferenca e 8 e Infocom pati rreth 600 të ftuar të cilët i përkisnin botës së biznesit, teknologjisë dhe inovacionit. Pjesëmarrësit përfaqësonin Institucione të rëndësishme si të sektorit publik ashtu edhe të atij privat. Eventi nisi me fjalimin e Ministres së inovacionit zj. Milena Harito duke u ndjekur më pas nga zv. Ministria e Inovacionit të Kosovës. Për të gjithë të pranishmit, edhe EasyPay ndau eksperiencën e tij si një aktor mjaft i rëndësishëm në tregun e pagesave. EasyPay u përfaqësua nga CEO, Znj. Linda Shomo, e cila tregoi për suksesin që kompania ka arritur që prej krijimit të saj. Surpriza apo veçantia që Edicioni i 8-të solli, ishte pjesëmarrja dhe fjalimi mbresëlënës që mbajti Ketan Makwana, këshilltari ekonomik i kryeministrit Britanik David Cameron.

11 Korrik, 2017
×
sqShqip