Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay, part of “Brilliant Entrepreneur” program, supported by the Dutch Government

EasyPay and the Chief ExecutiveOfficer, Lindita Shomo, were selected by theDutch government to participate in the “BrilliantEntrepreneur” a world-wide program. Thepurpose is to bring entrepreneurial women together and help them to be successful intheir endeavours. The program identifies talents, offers training and capacity building, provides for experience exchange, builds professional networks and identifies potentials for business expansion in the region and at international levels. The program has been a useful experience in boosting the vision and strategy of EasyPay for expanding regionally in the future.

10 Mars, 2016
×
sqShqip