Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay in Partnership with Digitalb

EasyPay starts a new partnership with Digitalb.For the first time in Albania EasyPay launches a NEW service which consists in buying Digitalb subscriptions via PayPal.
The newest offer by Digitalb! Digitalb has discount on its prices, for a cooler summer! In order to profit from this offer, it is mandatory for the new Digitalb users to activate their subscription card same day of the purchase.

31 Maj, 2011
×
sqShqip