Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay për herë të parë në konferencën më të madhe në botë për institucionet financiare/bankat.

Untitled-2

EasyPay merr pjesë për herë te marë në konferencën Money 2020 Europe në Copenhagen, krahas kompanive më të mëdha ndërkombëtare si Google, AirBnB, Western Union, Silicon Valley Bank, Citi Ventures, PayKey, Skrill etj.

Money 20/20 organizon eventet më të mëdha globale për mundësuesit e pagesave dhe institucionet inovative të shërbimeve financiare (Fintechs). Në vitin 2016 morën pjesë mbi 4500 kompani, 1700 CEO nga mbi 90 shtete.

Në takimet e planifikuara vlen të përmenden ato me TransferTo, Skrill, PayKey etj si dhe intervista me disa media ne Europë dhe Amerikë.

Gjithashtu, përgjatë conference Money 2020 do të anoncohet dhe partneriteti me Ria Money Transfer.

 

Artikulli i plote:

” EasyPay, an electronic money issuer and money transfers operator, has partnered with Ria Money Transfer, which is part of Euronet Worldwide.

The partnership makes Ria Money Transfer’s services available in Albania, a high remittance country. Consumers can now send and receive money transfers at 320 EasyPay agents across the country.

The Albanian diaspora will be able to transfer payments back home through Ria Money Transfer owned-stores in over 150 countries. Although the ecommerce industry and electronic payments have grown in Albania, the company believes there is still room for improvement, as 58% of the country’s population is still unbanked, according to the company’s press release.”

23 Qershor, 2017
×
sqShqip