Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay prezanton partneritetin më të ri me Albania Car Service

EasyPay prezanton partnerin më të ri Albania Car Service (ACS24.al). Tashmë klientët mund të paguajnë regjistrimet e tyre në tregun digjital të makinave ACS24.al, nëpërmjet rrjetit prej +450 agjentëve EasyPay në të gjithë Shqipërinë.

 

ACS24.al, një projekt ambicioz si rezultat i një bashkëpunimi Shqiptaro-Gjerman, do të prezantojë për herë të parë në Shqipëri një platformë inovatore dedikuar 100% automjeteve, në formatin e një tregu digjital online.

ACS24.al ka krijuar një platformë fleksibël, bazuar në teknologjitë më të fundit, që sjell të gjitha fazat e blerjes dhe shitjeve të automjeteve në një ndalesë për të gjithë konsumatorët vendas, kudo që ndodhen.

Themeluar në 2018, fillimisht me parimin tradicional të një biznesi ndërmjetës në procesin e shit-blerjes së makinave, tashmë objektivat kanë ndryshuar dhe pritshmëritë janë tejmase të larta. Përveç faqes web ACS24.al, të interesuarit do të kenë mundësinë t’i përdorin shërbimet e kompanisë edhe direkt nga celulari, nëpërmjet aplikacionit të dedikuar që do të sigurojë një eksperiencë akoma më optimale.

Si të paguani në ACS24.al me EasyPay?

Pasi keni regjistruar makinën tuaj apo interesin në platformën ACS24.al, ju gjeneroni një kod (numër serial nga sistemi i ACS24.al) me të cilin mund të kryeni pagesën pranë rrjetit të agjentëve EasyPay në të gjithë Shqipërinë. Për të gjetur pikën tuaj më të afërt klikoni në Harta Agjentëve EasyPay.

 

Paketat mujore për individë si më poshtë:

Paketa bazike:

  • Postim në Website;
  • 3 postime në Social Media (Facebook, Instagram, Linkedin) dhe 3 Instagram Story;
  • Çmimi: 1500 Lekë.

Paketa Premium:

  • Postim në Website (faqe te parë);
  • 6 postime në Social Media dhe 20 Instagram Stories;
  • Çmimi: 5000 Lekë.
15 Korrik, 2020
×
sqShqip