Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay selected by Junior Achievement for the Project “ Leader for One Day “

Feb 19, 2016

For the third year, EasyPay was part of the panel of mentors in the activity organized by Junior Achievement to encourage 11th grade students to show their innovative new ideas and be very competitive.

Students were presented with a challenge which they have to resolve, provide a solution and a business plan.

Such activities are important to build the foundations for our future leaders.

EasyPay Media Relations

19 Shkurt, 2016
×
sqShqip