Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay Silver Sponsor of ICT Awards

Easypay continues to support  the biggest and most important event in the field of ICT. Albanian ICT Awards is a nationwide competition aimed at identifying, rewarding and promoting distinguished professionals, successful business leaders, innovators, academics and enthusiastic youth in the ICT field. The rewarding system of this event is realized through an impartial and rigorous selection by a jury composed of prominent figures of the ICT community in the country, based on particular ethical and professional criteria of evaluation.

itc

ict 1

17 Prill, 2017
×
sqShqip