Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay supports the 8th edition of Infocom World Albania

EasyPay for the second consecutive time supported Infocom World Albania conference. The event included 600 invited guests from the world of business, technology and innovation. The attendees represented important institutions from both public and private sector. The event started with a speech from the Minister of Innovation Mrs. Milena Harito, followed by Vice Minister of the Ministry of Innovation of Kosovo. As an important player, EasyPay was one of the few companies to share its experience in the world of e-payments. CEO of EasyPay, Mrs. Linda Shomo was the speaker, who spoke the successes that the company has achieved throughout its development since it was founded. The surprise of this 8th edition of Infocom World Albania conference was the participation and the incredible speech of Ketan Makwana, economic advisor of former Britain’s Prime Minister, David Cameron.

IMG_4409

IMG_4732

IMG_4974

5 Prill, 2017
×
sqShqip