Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

EasyPay’s newest collaboration with Hospitality and Tourism Academy

We are happy to introduce you to our newest partner Hospitality and Tourism Academy, which offers vocational training courses, online courses and business coaching and consulting in the field of Hotel Tourism.

Hospitality and Tourism Academy is a professional center licensed by the Ministry of Social Welfare and Youth (Ministria e Mirëqënies Sociale dhe e Rinisë) for ambitious young people in the field of Hotel Tourism. Hospitality and Tourism Academy trains and certifies professionals in the areas of Hotel Tourism, Event Management and Travel & Tours (in professions like: Barman, Waiter, Receptionist, Hotelier, Manager, Host).

To make your purchase as simple as possible and provide you a secure payment, EasyPay is back with you in partnership with Hospitality and Tourism Academy. You can pay online with the EasyPay button for all Hotel Trainings-Tourism tickets.

You can find more information about Hospitality and Tourism Academy and other training dates at: https://hat.al/

7 Nëntor, 2019
×
sqShqip