Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Edicioni i II i Festivalit të Inovacionit – INN Fest 2019, 24 -25 Tetor

Bëhuni pjesë e INN Fest 2019 dhe përjetoni të ardhmen inovative të Ballkanit Perëndimor. Innovation Festival është bërë konferenca më e madhe e teknologjisë në rajonin e Ballkanit, një treg i rëndësishëm teknologjik.

INN Fest 2019 do të organizohet më datat 24-25 Tetor 2019 tek ArTurbina, në Tiranë.

⠀⠀

⠀⠀⠀

Bëhuni pjesë tani e INN Fest 2019 duke u regjistruar direkt online nëpërmjet opsioneve të më poshtme:

  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay.
  • Të paguani me kartë Visa/Mastercard – Nëse jeni kartëmbajtës Visa/Mastercard, mund të paguani direkt nga karta juaj. ticket.easypay.al

 

Më shumë rreth Innovation Nest:

Innovation Nest është një Rrjet me Business Angels nga i gjithë Ballkani i krijuar në Shqipëri për të mbështetur, investuar  dhe ndihmuar zhvillimin e teknologjive të reja të industrive dhe ndërmarrjeve në vendet e Ballkanit Perëndimor 6 (WB6), duke qenë inovativ dhe konkurrues me praninë e tyre në vendet përkatëse, rajone dhe në mbarë botën.

Innovation Nest është një thirrje e hapur për të gjithë sipërmarrësit në të gjithë sektorët e Startups, Investitorët, SME-të, sipërmarrjet e Grave dhe të Rinjve për t’u angazhuar në transformimin digjital.

Shumica e sipërmarrjeve  në Innovation Nest  marrin udhëzime dhe mentorim nga anëtarët e INN. Startups përfitojnë nga aftësitë e ndryshme të anëtarëve në një spektër të gjerë të industrive ku këta të fundit operojnë.

12 Shtator, 2019
×
sqShqip