Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Electronic Payments in Albania

EasyPay has organized the seminar “Electronic Payments in Albania”, in which participated students from excellence project, coming from IT and Business faculties. In the seminar were discussed the opportunities and challenges of E-commerce and E-payments in Albania. The students were introduced with EasyPay activity, products and services offered, the way of registering as EasyPay clients and how payments are made. During this presentation, it was noticed a great interest from the participants who were active with questions.

12 Shkurt, 2013
×
sqShqip