Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Entrepreneurs Women in Albania

EasyPay  was part of the workshop organized for women entrepreneurs in business. Seminar was organized in Tirana for 2 days by the Gender Alliance for Development and the Embassy of  Netherlands in Albania. Successful entrepreneurship is a dynamic program that enables women entrepreneurs worldwide to manage their enterprise in innovative, socially responsible and sustainable, based on the individual talents of entrepreneurs women.

More: http://www.syri.net/sociale/10373/prezantohet-ne-tirane-rrjeti-i-grave-sipermarrese-ne-shqiperi/

8 Nëntor, 2016
×
sqShqip