Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Fines released by the Police of Tirana’s Municipality!

Paying for parking tickets in Tirana has now become easier than ever! With EasyPay, not only can you pay for Police State fines, but starting from today, you can also pay for all the fines released by the Tirana Municipality Police. Just visit one of our POS! For more information, please click here.

2 Shkurt, 2017
×
sqShqip