Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Fishekzjarre ofertash në EasyPay nga DigitAlb!

Festojmë së bashku në EasyPay, 15 vjet DigitAlb me superoferta! Paguani abonimin tuaj të preferuar me EasyPay dhe përfitoni deri në 5000 LEKË ULJE. Klientët e rinj kanë mundësinë të përfitojnë dekoderat FALAS ose Flybox duke filluar nga 50% ULJE!

Kujdes! Ofertat e mëposhtme janë të vlefshme deri në 15 Korrik!

Përfitoni në EasyPay nga ofertat e DigitAlb

Zgjidhni paketën tuaj të preferuar dhe kurseni deri në 5000 Lekë me abonimin tuaj nga aplikacioni EasyPay, në Android, ose iOS .

 

Klientët e rinj kanë mundësinë të përfitojnë dekoderat FALAS ose Flybox duke filluar nga 50% ULJE! Drejtohuni tek pika më e afërt EasyPay për të përfituar ofertën.

 

 

11 Korrik, 2019
×
sqShqip