Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

For the second year EasyPay supports Startup Weekend Tirana!

Startup Weekend was held over the weekend, where the winners presented and developed their ideas within 52 hours. The event, unless encouraging participants, give them the opportunity and support to implement their ideas. Startup was closed by announcing the winners of the first three places, in the picture are the winners of the first place, the group called Green Lovers. EasyPay enabled ONLINE event ticket sales.startUpWeekendTiranaJuly2013

7 Qershor, 2013
×
sqShqip