Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Fresh Garden, your favorite food is just a click away

Fresh Garden, one of the top restaurants and supermarkets in Tirana, joins EasyPay online payment portfolio.

What does Fresh Garden offer?

Fresh Garden offers a variety of organic-based products and under the same name offers a restaurant service where everyone can enjoy a variety of dishes based entirely on fresh and organic products.

Fresh Garden mobile application offers the opportunity to order the supermarket and restaurant food products wherever you are.

Are you curious to know what EasyPay brings in this collaboration?

EasyPay has developed for the first time in Albania another online purchase system, not only on web but directly on the Fresh Garden mobile application (in-app) . All customers who have an EasyPay account can easily pay through EasyPay for their order at Fresh Garden, so they can avoid the cash payment on delivery.

20 Mars, 2019
×
sqShqip