Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Fuqizimi i femrës në biznes

Drejtoresha ekzekutive e EasyPay, Znj. Lindita Shomo, pjesëmarrëse në panelin e aktivitetit “Fuqizimi i femrës në biznes”- organizuar nga CEED Albania. më shumë

10 Qershor, 2014
×
sqShqip