Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Hour Of Code.

For the first time in Albania organized promotion of the Hour of Coding. The Hour of Coding is a nationwide initiative that promotes to all, computer languages. As never before the international market needs skilled programmer. The Hour of coding has started also for Albanians . The Hour of Coding is a powerful initiative to embrace technology and to develop art through it . Being a good programmer you are in the same time a very good ambassador of your country. Programmer can be anyone who has passion for technology.

26 Tetor, 2015
×
sqShqip