Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Imagine Cup Albania 2

EasyPay was one of the main sponsors in the competition for innovative projects&ideas, called Imagine Cup Albania, organized by Microsoft Albania. For the second successive year, EasyPay was one of the main sponsors of this successful event. EasyPay award was given to the “Diamond” team, who presented the idea of creating a Stop Smoking System, for the monitoring and enforcement of tobacco consumption in public places. The winning team was invited to become EasyPay client and their account was loaded with 10000 ALL as a bonus.

15 Mars, 2013
×
sqShqip