Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

“Interaction via online networks” Workshop

EasyPay was part of the workshop “Interaction via online networks”! The event was organized by the Innovation Hub, focused in innovation to new entrepreneurs. The moderator of the event, Mrs. Lindita Shomo, executive director of EasyPay, talked about professional and personal experiences, and the importance of an effective and efficient cooperation to a new venture. more

15 Shtator, 2016
×
sqShqip