Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

ISO Standards Certifications

The latest news about EasyPay is that it has got 2 ISO standards certifications:

ISO 27001 is related to Information Security Management (data security)
ISO 20000 is related to Service Management Systems
These standards are both very important for the type of activity that  EasyPay offers. In Albania very few companies have ISO Standards but in the world these are already a necessity.

15 Prill, 2017
×
sqShqip