Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Iute Credit & EasyPay offer a new disbursement promo this festive season

Iute Credit and EasyPay have introduced a promotional offer where all disbursement fees for the Iute Credit microloans are reduced by more than 50%. The offer can be benefited at the official EasyPay agent locations authorised for the disbursement of Iute Credit microloans. The campaign is valid until January 31st, 2010.

 

Below you can find the promotional fees active throughout the campaign timeline:

IuteCredit Albania Disbursement of Microloans (Lekë)
Minimum value Maximum value Fee
0 20,000 200
20,001 30,000 200
30,001 70,000 300
70,001 100,000 300
100,001 200,000 300
200,001 500,000 300

 

You can compare our previous fees here: Fees and Limits.

19 Dhjetor, 2019
×
sqShqip