Zyrat Qendrore
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30
Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
Kujdesi ndaj Klientit
info@easypay.al
Tel: +355 4 2 264 982

Blog

Na ndiqni në:

Jeni të apasionuar pas FinTech dhe keni dëshirë të kontriboni në blogun tonë?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ngarkoni artikullin tuaj në format word.

Kliko për të ngarkuar file

Faleminderit për kontributin tuaj në EasyPay.

Nje gabim ka ndodhur! Mesazhi nuk u dergua.
Ju lutemi, provoni perseri.

Kala Festival rikthehet për të dytin vit në Rivierën Shqiptare

Lançimi i bashkëpunimit

Kala Festival rikthehet për vitin e dytë në Rivierën Shqiptare plot diell. Bashkohuni dhe ju me festivalin e parë me organizim të huaj në Shqipëri. Biletat për shtetasit Shqiptarë dhe nga Kosova ofrohen ekskluzivisht në Shqipëri nga EasyPay.

Biletat Early Bird për rajonin janë në numër të limituar! Mos e humbisni mundësinë të përjetoni këtë eksperiencë me shoqërinë tuaj.

Ato mund të rezervohen online në faqen bit.ly/kalafestival, ku ndodhet dhe informacioni mbi çmimin e biletës. Në këtë faqe, ju mund të zgjidhni biletat që do të blini.

Opsionet që EasyPay mundëson për blerjen e biletave janë tre:

  • Në çdo pikë EasyPay në të gjithë Shqipërinë, ku agjenti ynë kryen proçedurën e rezervimit dhe blerjes së biletës. Gjeni agjentin më të afërt në ly/agjenteasypay;
  • Të paguani direkt me butonin EasyPay – Ju duhet të keni ose të krijoni i një llogari aktive në EasyPay;
  • Të paguani me kartë Visa/MasterCard

Kala Festival është zgjedhur nga gjigandi The Guardian si një nga 10 festivalet e reja më të mira në Europë! Për më shumë rreth festivalit vizitoni Kala Festival.

12 Mars, 2019
×
sqShqip